instagram links

Wat leuk dat je vanaf instagram naar mijn website bent gekomen! Hieronder zie je de pagina’s waar ik in mijn posts en stories naar verwezen heb. Kijk rustig rond en als je me nodig hebt weet je me te vinden!

Je Hart is open!

Yay! Op 1 juni was het eindelijk zover: de website van Je Hart is live gegaan. Wat begon als een grappig en leerzaam projectje resulteerde in een website compleet met blog en webshop. En wat ben ik trots!

Wist je dat je je kunt aanmelden voor de nieuwsbrief? Je ontvangt dan naast mijn maandelijkse favorieten ook als eerste info over nieuwe berichten en producten en je kunt gebruik maken van exclusieve nieuwsbrief acties!

Meld je hieronder aan en ontvang direct de eerste actie in jouw mailbox!

kleuteruniversiteit magazine

Ik sta in Kleuteruniversiteit Magazine!

Kleuteruniversiteit heeft sinds kort niet alleen een hele handige website, maar ook een heel mooi magazine. Voor het eerste nummer werd er een item gemaakt over Waalcampus en daar sta ik ook in! Wil jij ook dit mooie en inspirerende magazine ontvangen? Het eerste nummer is nu gratis te bestellen!

logo waalcampus

Welkom op Waalcampus!

Vanaf september 2019 ben ik fulltime werkzaam op Waalcampus, een basisschool in 's-Gravenzande. Hier begeleid ik kinderen van 6 tot 9 jaar. Wil je meer weten over ons onderwijs en mijn ervaringen? Bekijk dan de website van Waalcampus of mijn blogs.

nieuwste blogs

mag ik even mijn aandacht cover

Het boek dat iedereen anno 2021 zou moeten lezen | Boek review ‘Mag ik even mijn aandacht’

b6d58b5a5045e5cef93350c622f9b4ef?s=96&d=mm&r=g

Waarom ‘gezond egoïsme’ dé term van 2021 zou moeten worden. Het is een term die ik voor het lezen van dit boek nog nooit gehoord had, maar waar ik nu heilig in geloof. Gezond egoïsme is volgens Inger Strietman, schrijfster van het boek Mag ik even mijn aandacht de sleutel voor iedereen die wel wat meer …

Het boek dat iedereen anno 2021 zou moeten lezen | Boek review ‘Mag ik even mijn aandacht’ Lees meer »

lees verder
hoogsensitieve personen elaine aron 2

Hèt boek over hoogsensitiviteit | Boek review ‘Hoogsensitieve personen’

b6d58b5a5045e5cef93350c622f9b4ef?s=96&d=mm&r=g

Hoe je overeind blijft als de wereld je overweldigt? Dat is de vraag die onderzoekspsycholoog, hoogleraar, psychotherapeut en romanschrijfster Elaine N. Aron in haar boek Hoogsensitieve personen beantwoordt. En zeg nu zelf; wie zou deze vraag beter kunnen beantwoorden dan de grondlegger van het begrip HSP herself? In dit boek review lees je meer over …

Hèt boek over hoogsensitiviteit | Boek review ‘Hoogsensitieve personen’ Lees meer »

lees verder