Ga mee op

schoolreis

Wil jij die energieke, blije en creatieve leerkracht zijn voor jouw klas, maar voel jij je nu continu opgejaagd, gestrest of totaal uitgeput?

Ga dan mee op de Schoolreis en ontdek hoe jij makkelijker, leuker en duurzamer kunt l(esg)even.

De Schoolreis is een live-dag voor vrouwen die tussen het leerkracht, collega en vriendin zijn zichzelf zijn kwijtgeraakt. Die nu de keuze maken om eerst eens goed voor zichzelf te zorgen en zo echt iets te kunnen betekenen voor de kinderen in hun klas.

Jennifer

zaterdag 2 juli

10.00-16.00 uur
Wateringen, Zuid-Holland

We vertrekken over

Je voelt dat je niet 100% jezelf kunt zijn.

Je verlangt ernaar om jouw liefde, ambitie en passie voor het werken met kinderen weer te voelen. Nu wordt dat overschaduwd door jouw vermoeidheid en de druk en stress die je ervaart.

Je herkent dat je:

Je voelt dat je nu echt even voor jezelf moet kiezen.

‘De Schoolreis was zo’n fijne en inspirerende dag!
Even de druktes van het dagelijks leven vergeten, maar er op hetzelfde moment ook juist bij stilstaan.
Een onvergetelijke ervaring.’

Jennifer
onderwijsassistent bovenbouwgroep

Wat gaan we doen op Schoolreis?

De Schoolreis is een live dag waarin we met een kleine groep (max 8) leerkrachten samenkomen. In verschillende workshops ontdek je hoe jij die
  – zelfverzekerde en ontspannen leerkracht,
  – attente en behulpzame collega
  – en fijne vriendin 
kunt zijn, terwijl je ook nog eens goed voor jezelf zorgt.

⚠️ Let op! Dit is geen dag vol standaard presentaties. Tijdens de Schoolreis laat ik jou ervaren hoe l(esg)even vanuit ontspanning, vertrouwen en verbinding voelt en wat dit voor jou en jouw onderwijs kan betekenen.

De dag is opgebouwd uit verschillende workshops, waarin we aan de slag gaan met een combinatie van visualisatie, coaching, journaling, beweging en een creatieve activiteit.

Je gaat volledig ontspannen en geïnspireerd naar huis met nieuwe inzichten over wie jij (als leerkracht) wilt zijn en hoe je hier dagelijks mee aan de slag kunt gaan.

Wat levert deze dag jou op?

Meegaan op de Schoolreis zorgt hiervoor:

En natuurlijk een goed gevulde maag en een persoonlijk cadeau 🎁.

Het is tijd om voor jezelf en jouw onderwijs te gaan kiezen.
Ben jij klaar om je rugzak in te pakken?

Wat anderen zeggen

over werken met Jennifer

Ik vond de sfeer op de Schoolreis enorm prettig en voelde me ook echt op mijn gemak. Ondanks dat ik het nog nooit eerder had gedaan vond ik het fijn om de visualisatie oefening te doen. Verder heb ik genoten van het spelen en dansen met elkaar, dit gebeurde zo spontaan en ongedwongen.
Carola
leerkracht PO
Ik vond het fijn dat Jennifer heel snel een goede sfeer weet te creëren. Het leerde me om te zorgen voor bewustwording en vervolgens een bewust keuze te maken. Een visualisatie kan hierbij goed helpen. Jennifers focus op je welbevinden/gevoel maakt het naar mijn idee anders dan andere cursussen (bijv. voor werkdrukvermindering). Vind het ook mooi hoe dit voor leerkrachten zelf is (dat het dus niet alleen iets voor kinderen en op school is). Vind het waardevol om op deze manier dingen uit te wisselen en te leren.
Elise
leerkracht PO en VO

Praktische informatie

Op zaterdag 2 juli zul je van 10.00 uur tot 16.00 uur op een toepasselijke locatie in Wateringen ontdekken welke stappen jij kunt nemen om de sterke en ontspannen vrouw en leerkracht te worden die je zo graag wilt zijn. Om je nog even in spanning te houden, ontvang je de exacte locatie en benodigdheden voor de dag in de bevestigingsmail.

De dag is opgebouwd uit verschillende workshops, waarin we aan de slag gaan met een combinatie van visualisatie, coaching, journaling, beweging en een creatieve activiteit.

Jouw investering voor de Schoolreis is 249,- (vrij van btw).
Wil je even overleggen of de Schoolreis bij jou past of heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op.

We vertrekken over:

De Schoolreis is voor jou als je...

Het is tijd om op (School)reis te gaan.

Wat anderen zeggen

over werken met Jennifer

Het is echt een eye-opener geweest voor mezelf. Ik vond het lastig om me kwetsbaar op te stellen, heb dit toch gedaan en merkte dat dit mij en de kinderen weer verder helpt. Het voelt echt als een proces wat je dan samen doet en niet wat ik alleen doe. Echt heel mooi! 🥰❤️
Sarah
afstuderend leerkracht
Jennifer creëert ruimte om je verhaal te delen en elkaars verhaal aan te horen. Hierdoor ontstaat er veel herkenning en begrip. Er is ruimte voor een echt goed gesprek. Met krachtige visualisaties geeft het mij de hoop dat het anders kan. Ze laat me zien dat ik door de weerstand heen moet, met het vertrouwen dat daarna de balans weer komt. Uitvogelen wat voor mij passend en helpend is.
Bo
leerkracht gr 4/5
Wat ik eigenlijk altijd al heb willen zeggen: ik vind het oprecht fijn en fantastisch dat je dit doet en zo open en eerlijk bent. Veel mensen kunnen een voorbeeld van je nemen! Bij jou komt het na mijn inschatting altijd recht uit het hart, en dat vind ik het mooiste wat er is! ✨☺️
Féline
leerkracht

Veelgestelde Vragen

Wanneer en waar is de Schoolreis?

Deze editie van de Schoolreis vindt plaats op zaterdag 2 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Om de spanning er een beetje in te houden (zoals toch wel bij een schoolreis hoort), ontvang je de exacte locatie pas in de bevestigingsmail. Ik kan je wel alvast vertellen dat het een bijzonder(e) passende locatie is.

Wat moet ik aan/meenemen?

In principe heb je alleen jezelf nodig, ik zorg dat alle benodigde materialen aanwezig zijn. 

Qua kleding raad ik je aan om gemakkelijk zittende kleding te dragen die ook een beetje vies mag worden (verder verklap ik niets haha). Tip: draag verschillende laagjes, dan kun je op ieder moment zorgen dat jij je comfortabel voelt.

Als je het fijn vindt om jouw eigen journal en favoriete pen mee te nemen kan dat natuurlijk!

Moet ik zelf voor eten/drinken zorgen?

Nee, dat hoeft niet 🙂

De hele dag door is er koffie/thee en (fruit)water beschikbaar.

We starten de dag met een zelfgebakken traktatie. 

De lunch is geheel verzorgd. Dit zal een uitgebreide (vegan) borrelplank zijn inclusief broodjes, wraps, salade en een smoothie.

Richting het einde van de dag genieten we nog van een heerlijk vegan taartje.

Heb je andere dieetwensen of neem je liever je eigen eten mee? Geef het even door, dan houd ik er rekening mee!

Wat is mijn investering?

Jouw investering voor de Schoolreis is €249,-.
Dit is vrijgesteld van btw en er zullen dus geen extra kosten bovenop komen.
Dit is inclusief een welkomstpakkertje, volledig verzorgd eten en drinken, alle materialen en een persoonlijke souvenir. 
Wil je liever in 3 termijnen betalen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Kan ik met je overleggen of de Schoolreis bij me past?

Ja dat kan zeker!

Ik kan me voorstellen dat je graag even wilt overleggen of deze dag aansluit bij wat jij nu nodig hebt. Neem daarom gerust contact met me op!
Stuur me direct jouw vragen of maak een belafspraak via de mail of Instagram.

Het kan altijd anders.

Ik kan niet wachten om je mee te nemen op de Schoolreis die jouw l(esg)even zal veranderen.

Tot snel!

Liefs, Jennifer

Jennifer Je Hart 3